Coral Estate

Op een fraai en historisch deel van Curaçao ligt Coral Estate, een uniek resort met schitterende villa's. Coral Estate ligt aan de zuidwestkust, op 15 minuten rijden van vliegveld Hato, golfbaan Blue Bay en supermarkten, en 25 minuten van Willemstad en slechts iets langer om bij de Westpunt aan te komen.

In het Coral Estate vindt u Koraal Rooftop Terrace met een prachtig zwembad, Restaurant Karakter met aangelegd strand en gratis ligbedden, parasols, een zoetwaterdouche. U vindt er ook een duikbasis waar u materiaal kunt huren of een cursus kunt volgen. Bij Bread and More kunt u vanaf 7 uur (tot 15 uur) broodjes en heerlijke muffins kopen. Housekeeping zorgt voor de schoonmaak van de villa, het zwembad en het onderhoud van de tuin.

Een schitterende natuurlijke omgeving, met de Caribische Zee aan de zuidwestkant, en de saliña (binnenmeer) aan de noordoostzijde. De saliña maakt onderdeel uit van de vroegere zoutpannen, een gebied waar nu flamingo’s hun voedsel vinden. Het is een prachtig rustiek gebied nabij het plaatsje St. Willibrordus, met haar grote kerk als oriëntatiepunt. Het natuurlijke niveauverschil zorgt er voor dat je vanaf de villa vrij zicht hebt op de zee.